3 serier/filmer jag sett

 
Dessa har jag sett sedan jag fick netflix, superbra filmer/serier allihopa. Älskar speciellt Modern family, korta avsnitt och blir aldrig tråkig. Kolla gärna in nån av dessa, alla finns på netflix :)

 

Favorit youtubers

1. KSI - JJ som han egentligen heter är min absoluta favorityoutber of all times. Hans kanal handlar egentligen om FIFA men han lägger upp mycket annat och har också gjort lite musik. Inget större fan av hans musik men han är superkul enligt mig. Vissa tycker att han är lite överdriven ibland och kontroversiell men jag gillar hans videos och skrattar konstant både åt hans äldre och nyare. Videon här nedanför är en av hans bästa (enligt mig) videor.
 
 
2. Gigi gorgeous - Vem här har inte en girlcrush på henne liksom. Helt jävla flawless. Gör riktigt bra videos. En youtuber som jag upptäckte inte för så länge sedan men en av mina favoriter. Bara kolla in henne , you won`t regret it :)
 
3.PewDiePie - Man kan inet bara lämna bort pewdiepie på en sån här lista. Jag är ingen gamer men till och med jag tycker hans videor är roliga, han gör ju inte bara gamingvideos. Superrolig youtuber som bjuder på sig själv och verkligen gillar det han gör. Väldigt ärlig youtuber och har alltid en massa roliga kommentarer :D
 
 
 
 

När hårt arbete ger resultat

Jag har snart ridit i 7 år och jag måste säga att detta har varit ett av de roligaste åren hittills. Det här året var det första året jag placerade mig och började känna mig säker i min ridning. Fick också ett ryttarföredömespris. Fick också på ryttargalan ett pris för bästa kämpe. Jag har egentligen inget förutom ridningen jag känner mig bra i. Men det känns så himla kuul att allt arbete äntligen ger resultat. Till våren har jag tävlat 4 år och det tog 3 före jag fick min första placering. Minns att det kändes superkuul att få rida in på prisutdelning, ta emot rosetten och galoppera ärevarv. Känns som att resan jag gjort som ryttare belönas. Jag vet att jag är långt ifrån perfekt i min ridning, har fler brister än styrkor men bättre blir man för varenda korrigering man ges. Man blir aldrig bättre om man aldrig får (konstruktiv) kritik, så är det bara. Alla hästar jag nånsin ha ridit har lärt mig någonting så det är svårt att säga vilken häst som betytt mest för mig men det känns ändå som att Sigge lärt mig mest. Sigge är världens bästa och finaste läromästare. Sigge är en sådan häst jag tycker alla borde få rida, är så tacksam för allt han lärt mig, alla tävlingar vi tävlat och allt jag hamnat kämpa med honom om. Lite rolig grej är att jag förr var jätterädd att rida Sigge då han var jättestor. Jag tackade hela tiden nej till att rida honom men till slut fick jag sitta upp och rida honom och jag minns att det värsta var hans trav för det kändes som att rida en älg :P. Men har ju kommit en bit på vägen från detta :D. Är tacksam över allt jag lärt mig dessa år i stallet. Att vara hästtjej är något man har nytta av genom hela livet. Man lär sig att inget kommer gratis utan tack vare hårt arbete kommer framgångarna, man lär sig också att arbeta med andra och glädjas över andras framgång. Känns alltid lika kul när man ser att någon annan också gläds över ens framgång. Ge aldrig upp, belöningen kommer <3
 
Bästa <3
Upp